Naš tim

  1. KENAN RAŠITOVIĆ  - Jedan od osnivača OFER-a,  u organizaciji radi od njenog osnivanja i izvršni je director organizacije od 2005 godine do danas. Kenan Rašitović  ima više od 15 godina radnog iskustva u upravljanju organizacijom i u radu sa civilnim sektorom, zadužen je za strateški razvoj same organizacije i odnose sa partnerima i institucijama.
  2. ZVEZDAN RAMIĆ – U OFER- u je od 2010 godine, član U.O. organizacije,  zadužen je za upravljanje finansijama, ljudskim resursima I administracijom I učestvuje u pripremanju I sprovođenju  ali I izveštavanjima o projektima.
  3. Albert Rašitović – U OFER-u od 2003 godine, član organizacije, zadužen za terenski rad u aktivnostima sa zajednicom.
  4. Marija  Raimović – U OFER-u od 2007 godine, član U.O. organizacije,  zadužena za sprovođenje programa žene, dugogodišnje veliko iskustvo kao asistent u školi  I predškolskim aktivnostima ali I u radu sa samom zajednicom  pre svega  “Ženama –Romkinjama” na podizanju I razvoj  .
  5. MILENA MARINKOVIĆ – U OFER-u povremeno angažovana kao spoljni saradnik. Učiteljica razredne nastave u osnovnoj školi “Branko Radičević” u Bujanovcu, eksprt za Inkluzivno obrazovanje.
  6. MAJA STOJILKOVIĆ – U OFER-u od 2005 godine, angažovana povremeno, po struci je vaspitačica I posebno je senzibilisana u radu sa decom romske nacionalne zajednice.
  7. ZORAN GAVRILOVIĆ – Saradnik OFER-a, Sociolog  i ekspert  na polju “Društvo protiv Korupcije”.
Redizajn prezentacije pomogao CRD